Xavier & Olga Iglesias Monforte

Pol

Estimar Déu, estimar els altres i fer deixebles a les sales d'estar de les nostres llars // Amar a Dios, amar a los demás y hacer discípulos en los salones de nuestros hogares.
Catalan Catalunya Cataluña flag Estimar Déu, estimar els altres i fer deixebles a les sales d'estar de les nostres llars.

Xavier, Olga i Pol Iglesias Vilamajó serveixen a la regió del Penedès, entre Barcelona i Tarragona, a Catalunya, Espanya.

El 2014, després de la crida que el Senyor va posar als seus cor, van deixar la seva casa, la família, les feines i l'església per anar a l’IBSTE, el seminari de Castelldefels, a prop de Barcelona. Després de graduar-se el 2018, enviats per l’església de Castelldefels, van anar a plantar una església a Sant Jaume dels Domenys, un petit poble del Penedès, a uns 60 quilòmetres al sud de Barcelona.

La seva visió és plantar una xarxa d’esglésies a casa, començant per la seva pròpia casa. A mesura que es reuneixen amb altres persones i que viuen la vida cristiana junts, el grup ha crescut en la seva fe i amor. Els grups reduïts i les relacions de qualitat han millorat el creixement espiritual, en alguns casos de manera força espectacular.

Estan convençuts que una manera eficaç i gratificant d’estimar Déu, d’estimar els altres i de fer deixebles és a les sales d'estar de les nostres llars.


Spain flag Amar a Dios, amar a los demás y hacer discípulos en las salas de estar de nuestros hogares.

Xavier, Olga y Pol Iglesias Vilamajó están sirviendo en la región del Penedès, entre Barcelona y Tarragona, en Cataluña, España.

En 2014, siguiendo el llamado que el Señor puso en sus corazones, dejaron su casa, su familia, su trabajo y su iglesia para ir a IBSTE, el seminario de Castelldefels, cerca de Barcelona. Tras la graduación en 2018, y enviados por la iglesia de Castelldefels, fueron a plantar una iglesia en Sant Jaume dels Domenys, un pequeño pueblo de la comarca del Penedès, a unos 60 kilómetros al sur de Barcelona.

Su visión es plantar una red de iglesias de hogar evangélicas comenzando con su propia casa. Al encontrarse con otros y vivir juntos la vida cristiana, el grupo ha crecido en su fe y amor. Los grupos pequeños y las relaciones de calidad han mejorado el crecimiento espiritual, en algunos casos de manera bastante espectacular.

Están convencidos de que una forma eficaz y gratificante de amar a Dios, amar a los demás y hacer discípulos, es en el salón de nuestros hogares.
Función
Misioneros en España
País de origen
España

Con la MCE desde 2018